Bug Reports

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Bug Reports

Post  Aleron Ives on Sun May 06, 2012 10:35 pm

It doesn't work DC-PC, but this means it doesn't work DC-DC, either? Mad

_________________
"Fear the HUnewearl."
avatar
Aleron Ives
Socially-Devoid Member
Socially-Devoid Member

Number of posts : 2104
Age : 29
Registration date : 2008-03-24

View user profile http://psopalace.funurl.com

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Treamcaster on Mon May 14, 2012 5:10 pm



Click to see the whole pic.
avatar
Treamcaster
Turbo Member
Turbo Member

Number of posts : 433
Age : 27
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  BlueCrab on Mon May 14, 2012 5:30 pm

That one, in all likelihood, means that Vega's connection to the shipgate was interrupted sometime along the way between you connecting and hitting that ship select menu -- that's really the only reason that the statistics would have been screwed up or the ship select menu would be empty.

That seems to happen quite often with Vega's connection for some reason, sadly. Once it reestablishes a connection to the shipgate, that problem should work itself out pretty much immediately.

EDIT: It looks like the place that is hosting my server had a power outage or something like that. That explains why everything was so off there. I just restarted the shipgate, and will be restarting the ships themselves momentarily. Sorry about that... Usually when that happens, it should restart everything fully, but it looks like that when I last updated shipgate, I didn't actually install the binary for it. Thus, when it tried to restart shipgate, the ships couldn't actually connect to it. Anyway, the issue should be gone now. Everything should be up and running properly again.

BlueCrab
Power Member
Power Member

Number of posts : 155
Age : 30
Registration date : 2011-01-03

View user profile http://sylverant.net/

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Aleron Ives on Mon May 14, 2012 5:40 pm

I restarted everything about four hours before the timestamp on your post, so I guess the power failed a second time afterwards. Mad

_________________
"Fear the HUnewearl."
avatar
Aleron Ives
Socially-Devoid Member
Socially-Devoid Member

Number of posts : 2104
Age : 29
Registration date : 2008-03-24

View user profile http://psopalace.funurl.com

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  mahkbooks on Mon Jun 04, 2012 7:42 am

The online quest, Garons shop seems to have developed a bug:
When you combine 2 items, one of them gets upgraded, but the other one is still there. This did not seem to happen previously. Although this is a "nice" bug, I think that this should probably be corrected.

mahkbooks
Power Member
Power Member

Number of posts : 188
Registration date : 2011-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Aleron Ives on Mon Jun 04, 2012 1:26 pm

I assume you're talking about units. Are you sure you didn't have three of them?

_________________
"Fear the HUnewearl."
avatar
Aleron Ives
Socially-Devoid Member
Socially-Devoid Member

Number of posts : 2104
Age : 29
Registration date : 2008-03-24

View user profile http://psopalace.funurl.com

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  mahkbooks on Mon Jun 04, 2012 6:35 pm

Absolutely. 2 devil battles + 200 photon pts = 1 god battle + 1 devil battle
and 2 pb generate + 200 photon pts = 1 pb create + 1 pb generate.

I ain't kidding... the last one was done using ep disc on DC, but I don't remember if PSOPC had same problem.

mahkbooks
Power Member
Power Member

Number of posts : 188
Registration date : 2011-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Treamcaster on Tue Jun 05, 2012 4:23 pm

That happened to me too, 1 of the "used" units stays in our inventory along with the recently upgraded unit.
avatar
Treamcaster
Turbo Member
Turbo Member

Number of posts : 433
Age : 27
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Little Vamp on Mon Jul 02, 2012 1:05 pm

Hi Ives, new quest system does not work for original PSOv2 EU PAL games... no /sdrops used. i am currently on...
avatar
Little Vamp
Active Member
Active Member

Number of posts : 69
Age : 36
Registration date : 2011-01-29

View user profile http://dcarena.de

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Aleron Ives on Mon Jul 02, 2012 1:52 pm

After some testing, it seems that the system doesn't default to English after all. If PSO is set to another language, you have to use /qlang en to see the list. If you use the /login command with your sylverant.net credentials before you use /qlang, it will save your preference and allow you to play quests without having to retype the command.

_________________
"Fear the HUnewearl."
avatar
Aleron Ives
Socially-Devoid Member
Socially-Devoid Member

Number of posts : 2104
Age : 29
Registration date : 2008-03-24

View user profile http://psopalace.funurl.com

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Treamcaster on Tue Jul 03, 2012 9:23 am

Quest: The missing maracas
Bug: monsters walk very fast, it's creepy pale
avatar
Treamcaster
Turbo Member
Turbo Member

Number of posts : 433
Age : 27
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  mahkbooks on Tue Jul 03, 2012 11:44 am

Treamcaster wrote:Quest: The missing maracas
Bug: monsters walk very fast, it's creepy pale
I love this bug, if it is a bug! When my friend and I first encountered this, we thought it was awesome! It adds much extra challenge to the quest.

mahkbooks
Power Member
Power Member

Number of posts : 188
Registration date : 2011-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Treamcaster on Tue Jul 03, 2012 12:03 pm

mahkbooks wrote:
Treamcaster wrote:Quest: The missing maracas
Bug: monsters walk very fast, it's creepy pale
I love this bug, if it is a bug! When my friend and I first encountered this, we thought it was awesome! It adds much extra challenge to the quest.

Not if your doing it in ultimate mode, alone! Crying or Very sad
avatar
Treamcaster
Turbo Member
Turbo Member

Number of posts : 433
Age : 27
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Little Vamp on Tue Jul 03, 2012 12:16 pm

It's a feature and depends on what you do in this quest and afair depends on the music discs too... Haven't played this quest for ages, but you can easily avoid superfast enemies when you do the quest right.
avatar
Little Vamp
Active Member
Active Member

Number of posts : 69
Age : 36
Registration date : 2011-01-29

View user profile http://dcarena.de

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Lee on Tue Jul 03, 2012 12:52 pm

Little Vamp wrote:It's a feature and depends on what you do in this quest and afair depends on the music discs too... Haven't played this quest for ages, but you can easily avoid superfast enemies when you do the quest right.

um no it's not, the quest is programmed to have fast enemies, i should know, it was an old opcode i figured out years ago and applied it to gc for lol.

If it doesn't have fast enemies in vhard and ult, the quest has bugged, which is entirely possible the other way too where on the pc version of the game the stats from the quest persist until you restart your game.

Lee
Member
Member

Number of posts : 29
Age : 33
Registration date : 2008-06-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Treamcaster on Tue Jul 03, 2012 12:56 pm

Lee wrote:

If it doesn't have fast enemies in vhard and ult, the quest has bugged,

Some enemies are too fast while others are normal.
avatar
Treamcaster
Turbo Member
Turbo Member

Number of posts : 433
Age : 27
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Aleron Ives on Tue Jul 03, 2012 1:33 pm

The quest speeds up Gigoboomas and the Shark series, but Booma and Gobooma have normal speed, IIRC. It's kind of funny, as the super speed actually makes the enemies easier to defeat. When they're that fast they spend more time bumping into each other and running in circles than they do attacking. Oh, PSO AI. Rolling Eyes

_________________
"Fear the HUnewearl."
avatar
Aleron Ives
Socially-Devoid Member
Socially-Devoid Member

Number of posts : 2104
Age : 29
Registration date : 2008-03-24

View user profile http://psopalace.funurl.com

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Treamcaster on Tue Jul 17, 2012 8:01 am

Hi.
I don't know if this is a server bug or a client bug instead, but when I'm in the lobby and I want to arrange items in the inventory, either by sorting manually or auto, when I change ships/ create a game, the items go back to their previous position.

There's also something else I wanted to ask, and I can't remember if this is normal or not. When I'm in a single game and let's say I'm in caves or ruins and I need to walk over a few switches to activate a given door and since I have nobody else to press the other switches, I cant go further in the game. Is this supposed to happen? silent
avatar
Treamcaster
Turbo Member
Turbo Member

Number of posts : 433
Age : 27
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  BlueCrab on Tue Jul 17, 2012 9:11 am

Treamcaster wrote:Hi.
I don't know if this is a server bug or a client bug instead, but when I'm in the lobby and I want to arrange items in the inventory, either by sorting manually or auto, when I change ships/ create a game, the items go back to their previous position.
I didn't even think you were allowed to do that in the lobby... Dunno about that one.

There's also something else I wanted to ask, and I can't remember if this is normal or not. When I'm in a single game and let's say I'm in caves or ruins and I need to walk over a few switches to activate a given door and since I have nobody else to press the other switches, I cant go further in the game. Is this supposed to happen? silent
That's normal. There are no map sets through online mode that can be completed by one person, however all map sets can be completed with two people.

BlueCrab
Power Member
Power Member

Number of posts : 155
Age : 30
Registration date : 2011-01-03

View user profile http://sylverant.net/

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Aleron Ives on Tue Jul 17, 2012 1:34 pm

You're allowed to sort your inventory in the lobby, although you can't change what you have equipped. Sorting is pointless though, since it doesn't actually save, as Treamcaster noticed. Sega probably just forgot to disable the option.

As for the buttons, they only stay down in offline mode. It's possible to do Forest and Mine alone, but Cave and Ruins require two people. Although there are doors that require four players, they are never required. They either lead to dead ends with boxes or are alternative routes.

_________________
"Fear the HUnewearl."
avatar
Aleron Ives
Socially-Devoid Member
Socially-Devoid Member

Number of posts : 2104
Age : 29
Registration date : 2008-03-24

View user profile http://psopalace.funurl.com

Back to top Go down

Re: Bug Reports

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum